Home Over

Over

 

handtekening glazenvork

De Glazen Vork is opgericht in maart 2011 door Simone van den Berg. In eerste instantie was het  een online tijdschrift door en voor Nederlandse foodies.

In 2013 hield de Glazen Vork op met bestaan en begon Simone met Simone’s Kitchen. Inmiddels is De Glazen Vork aan een tweede leven begonnen en dit keer gaat het niet alleen over eten maar over alle goede dingen die het leven ons te bieden heeft. Van lekker eten, tot leuke uitjes, tot goede boeken of films die je niet mag missen.

Volg ons vooral via social media, bloglovin of wat je maar prettig vind.

In het dagelijks leven is Simone (food) fotograaf en wil je meer informatie over boekingen dan kun je altijd contact opnemen via info@deglazenvork.nl. Of neem een kijkje op de website Fresh Food Photos

Alle artikelen en alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van De Glazen Vork (tenzij anders vermeld). Wil je iets van de site gebruiken laat het dan even weten.

[contact-form to=’info@deglazenvork.nl’ subject=’Contactform De Glazen Vork’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Leave a Comment