Wow.. nog maar een paar weken en dan is het alweer Sinterklaas. Ongelovelijk maar waar… Om onze trouwe lezers in de crisistijden een beetje tegemoet te komen worden er op de Glazen Vork maar liefst drie prachtige Sinterklaas pakketten weggegeven. En je hoeft er niet eens zo heel veel voor te doen!

Laat via de comments hieronder achter wat jouw favoriete Sinterklaas lekkernij is en waarom. De meest originele antwoorden dingen mee voor een van de drie pakketten. Je hebt een week de tijd om een comment achter te laten want de deadline is 20 november. Iedereen die VOOR die tijd zijn of haar favoriete Sint lekkernij heeft achtergelaten dingt mee. Iedereen die na die tijd instuurt dus helaas niet meer. Per persoon kun je maar 1 keer meedingen voor de prijs.

Dus wat let je.. Laat weten waar jij het liefste van snoept rond deze tijd en wellicht win je een van de mooie pakketten.

De pakketten worden aangeboden door Tezet. Naast Sinterklaaspakketten, maakt Tezet ook Kerstpakketten en Paaspakketten.

Over Simone

Simone is de hoofdredacteur van de Glazen Vork en in het dagelijks leven werkzaam als (food)fotograaf. Daarnaast heeft ze het succesvolle foodblog Simone's Kitchen en is haar eerste kookboek "Heerlijke Chaos" uitgekomen in september 2016.

Mijn website
Bekijk alle posts