Nou ja, niet echt natuurlijk maar toen ik deze lamp in mijn mailbox zag moest ik toch wel even twee keer kijken. Cyrella en Tom van Qucina raakten na een bezoek aan een Parmezaanse kaasboer zo geïnspireerd door die prachtige kazen dat ze besloten om er iets meer mee te doen als alleen opeten. Ze besloten er een heuse lamp van te maken!

En voor het geval je ongerust wordt of die lamp niet vreselijk gaat stinken, de lamp is natuurlijk niet echt van kaas gemaakt maar van een plastic replica in dezelfde maten. De lampen worden op maat gemaakt en zijn alleen verkrijgbaar in de webwinkel op dit moment.

Wie wil er nou niet een lamp van Parmezaanse kaas…

Over Simone

Simone is de hoofdredacteur van de Glazen Vork en in het dagelijks leven werkzaam als (food)fotograaf. Daarnaast heeft ze het succesvolle foodblog Simone's Kitchen en is haar eerste kookboek "Heerlijke Chaos" uitgekomen in september 2016.

Mijn website
Bekijk alle posts