Phoe, het valt nog niet mee om een website een ‘makeover’ te geven. Er waren al een tijdje wat dingen aan de layout en de zoekfuncties van de site die me niet helemaal zinden. Het was of teveel werk om het allemaal handmatig in elkaar te flansen of het was gewoon net even te hoog gegrepen voor mijn beperkte computer techno tonkinees… Dus op zoek naar een webdesigner die begreep wat ik wilde en ook nog eens betaalbaar was. uiteindelijk via een Amerikaans bedrijfje Purr Design dat gevonden wat ik wilde hebben en voila, hier is dan het resultaat!

Er zijn nog een aantal dingen die moeten worden opgeschoont, hier en daar een recept wat nog moet worden overgezet in het nieuwe format en meer van dat soort kleine dingetjes. Het werkt echter goed genoeg om jullie mee te laten genieten van de nieuwe layout.

Behalve dat de recepten index wat makkelijker is geworden, is er nu ook een index op ingredient (ook hier nog een beetje werk aan de winkel) waardoor je dus heel makkelijk bijvoorbeeld alle recepten kunt vinden die gebruik maken van knoflook.

Handig als je toevallig nog iets in de koelkast hebt liggen en op zoek bent naar inspiratie!

Mocht je nog opmerkingen of suggesties hebben om de site nog beter te maken dan hoor ik dat natuurlijk altijd graag. Dus laat een berichtje achter om te laten weten wat je ervan vind!

Over Simone

Simone is de hoofdredacteur van de Glazen Vork en in het dagelijks leven werkzaam als (food)fotograaf. Daarnaast heeft ze het succesvolle foodblog Simone's Kitchen en is haar eerste kookboek "Heerlijke Chaos" uitgekomen in september 2016.

Mijn website
Bekijk alle posts