In het kader van lekker koken uit eigen koelkast heb ik van de week een bijzonder geslaagd pasta gerecht gemaakt. Ik kom erachter dat ik het steeds leuker vind om zonder recept te werken en gewoon te kijken wat ik allemaal nog heb en daar wat lekkers van maken. Al moet ik er wel meteen bij zeggen dat pasta dan voor mij wel een veilige keus is. Mislukt zelden maar soms is het gewoon wat lekkerder als anders en deze is echt super.

Geroosterde tomaatjes met pasta

Ik gebruik voor de tomaatjes meestal de honing tomaatjes die onze supermarkt verkoopt. Die zijn van zichzelf al lekker zoet en als je ze langzaam roostert in de oven met wat olie, peper en zout dan worden ze nog beter.

[cft format=0]

Over Simone

Simone is de hoofdredacteur van de Glazen Vork en in het dagelijks leven werkzaam als (food)fotograaf. Daarnaast heeft ze het succesvolle foodblog Simone's Kitchen en is haar eerste kookboek "Heerlijke Chaos" uitgekomen in september 2016.

Mijn website
Bekijk alle posts