Ik ben geen grote fan van artisjok. Nou ja in ieder geval niet van de versie waarbij ik eerst ongeveer het hele ding uit elkaar moet halen om over te blijven met een harige binnenkant, die dan uitgepulkt moet worden en… laten we het erop houden dat artisjok en ik geen grote vrienden zijn. Dit recept van Donna Hay is echter wel lekker en ik heb hiervoor de artisjokken in blik gebruikt. Smaakte helemaal goed, maar als je wilt kun je natuurlijk jezelf te buiten gaan en de artisjok vers bereiden (zou niet weten waarom maar… als je wilt?)

Deze lekkernijen zijn onderdeel van de Donna Hay Styling en Photography Challenge die elke maand plaatsvind op Junglefrog Cooking. Als je een fan bent van lekker koken en het daarnaast ook leuk vind om eens te oefenen met je fotografie en styling kunsten is dit zeker een aanrader!

Tekst en foto’s : Simone van den Berg

Artisjok en feta taartjes

[cft format=0]

Over Simone

Simone is de hoofdredacteur van de Glazen Vork en in het dagelijks leven werkzaam als (food)fotograaf. Daarnaast heeft ze het succesvolle foodblog Simone's Kitchen en is haar eerste kookboek "Heerlijke Chaos" uitgekomen in september 2016.

Mijn website
Bekijk alle posts