Soms heb je wel eens zin in een lekker en gezond snackje tussendoor en omdat Tom vrienden over de vloer had leek me dat de uitgelezen gelegenheid om eens wat dingetjes uit te proberen. Dit eerste hapje (de anderen komen morgen en overmorgen aan de beurt) is supersimpel en erg lekker. Je hebt wel even tijd nodig omdat de pompoen natuurlijk gaar moet worden maar goed, je doet het in de oven en je hebt er verder eigenlijk geen omkijken meer naar. Proberen dus zou ik zeggen!

Tekst en foto’s : Simone van den Berg

pompoen sesam spiesjes

Lekker snack met pompoen

[cft format=0]

Over Simone

Simone is de hoofdredacteur van de Glazen Vork en in het dagelijks leven werkzaam als (food)fotograaf. Daarnaast heeft ze het succesvolle foodblog Simone's Kitchen en is haar eerste kookboek "Heerlijke Chaos" uitgekomen in september 2016.

Mijn website
Bekijk alle posts