Ik geef al jaren de workshop “taartjes fotograferen” welke puur gericht is op het verbeteren van de foto’s gemaakt door taartdecoratie liefhebbers. De insteek van die workshop is om op een zo eenvoudige mogelijke wijze ervoor zorgen dat de foto’s verbeteren.
Een uitbouw van deze workshop is de nu nieuwe workshop “Styling en fotografie voor je (food)blog” Ik ga deze workshop geven samen met Alexandra Schijf van Alexstyling en de bedoeling is om de deelnemers te laten zien hoe je door middel van styling en gebruik making van het licht je foto’s kunt verbeteren.

Eenvoudige salade

De workshop is gericht op beginners en je kunt zowel deelnemen met een compact camera als ook met een spiegelreflex. Het is uiteraard wel zo dat de mogelijkheden met een spiegelreflex groter zijn omdat je meer mogelijkheden hebt om de instellingen van je camera te wijzigen. Het is echter niet zo dat je met een compact camera geen goede foto’s kunt maken, dus ook dan zul je zeker wat hebben aan de styling en belichtings tips.

De eerste workshop wordt gehouden op 25 februari in Nootdorp en je kunt je inschrijven via email naar info@junglefrog.com. Voor meer informatie over prijzen en dergelijke kun je een kijkje nemen op de volgende link.

 

Over Simone

Simone is de hoofdredacteur van de Glazen Vork en in het dagelijks leven werkzaam als (food)fotograaf. Daarnaast heeft ze het succesvolle foodblog Simone's Kitchen en is haar eerste kookboek "Heerlijke Chaos" uitgekomen in september 2016.

Mijn website
Bekijk alle posts