Om te doen Workshops

Workshop fotografie en styling voor je blog

Ik geef al jaren de workshop “taartjes fotograferen” welke puur gericht is op het verbeteren van de foto’s gemaakt door taartdecoratie liefhebbers. De insteek van die workshop is om op een zo eenvoudige mogelijke wijze ervoor zorgen dat de foto’s verbeteren.
Een uitbouw van deze workshop is de nu nieuwe workshop “Styling en fotografie voor je (food)blog” Ik ga deze workshop geven samen met Alexandra Schijf van Alexstyling en de bedoeling is om de deelnemers te laten zien hoe je door middel van styling en gebruik making van het licht je foto’s kunt verbeteren.

Eenvoudige salade

De workshop is gericht op beginners en je kunt zowel deelnemen met een compact camera als ook met een spiegelreflex. Het is uiteraard wel zo dat de mogelijkheden met een spiegelreflex groter zijn omdat je meer mogelijkheden hebt om de instellingen van je camera te wijzigen. Het is echter niet zo dat je met een compact camera geen goede foto’s kunt maken, dus ook dan zul je zeker wat hebben aan de styling en belichtings tips.

De eerste workshop wordt gehouden op 25 februari in Nootdorp en je kunt je inschrijven via email naar info@junglefrog.com. Voor meer informatie over prijzen en dergelijke kun je een kijkje nemen op de volgende link.

 

Over de auteur

Simone

Simone is de hoofdredacteur van de Glazen Vork en in het dagelijks leven werkzaam als (food)fotograaf. Daarnaast heeft ze het succesvolle foodblog Simone's Kitchen.

3 Comments

Klik hier om een comment achter te laten

Volg ons

Leuk dat je een kijkje komt nemen op De Glazen Vork. Online magazine voor food, travel en lifestyle en alles wat het leven leuk maakt!

PS. Vind je een recept waar alleen een code instaat en niet het recept zelf.. geef het even door. Dan verhelp ik dat snel.

Volg ons via bloglovin

Follow

Over de auteur

Simone

Simone is de hoofdredacteur van de Glazen Vork en in het dagelijks leven werkzaam als (food)fotograaf. Daarnaast heeft ze het succesvolle foodblog Simone's Kitchen.

Onderwerpen

Schrijf je in voor emailupdates

Geef je emailadres op en je ontvangt automatisch emailupdates van elke nieuwe blogpost

Join 29 other subscribers

Advertisement

  • maisonsalvard.jpg
  • ffp.jpg