Als je houd van olijven en je houdt van brood, maar je bent niet zo gek op al dat kneedwerk dan is dit lekkers wellicht iets voor jou!

Bron recept: Jamie van Lifes a Feast

Olijf brood

[cft format=0]

Over Jamie

Jamie Schler is een Amerikaanse die getrouwd is met een Fransman en heeft gewoond in New York, Milaan, Parijs en momenteel in Nantes, Frankrijk. Behalve freelance schrijfster (onder andere voor The Huffington Post, The rambling epicure) maakt Jamie ook prachtige foto's, is ze organisator van het evenement (foodwriting, styling en fotografie) Plate2Page en wordt ze regelmatig gevraagd als spreekster bij evenementen zoals o.a. Foodblogger Connect in Engeland en recent nog in Zuid Afrika. Behalve schrijven, fotograferen en het geven van inspirerende workshops is deze duizendpoot ook nog eens een fantastische kokkin! Geniet van haar recepten!

Mijn website
Bekijk alle posts