Op 12 november organiseren kookwinkel Oldenhof in Hilversum en de ‘Kookboek van het jaar verkiezing’ een dag vol activiteiten.

Eén van de activiteiten is een heuse kookboekenruil.
Kookboekenruil? Ja, je leest het goed! Je kunt op deze dag kookboeken ruilen. Het werkt heel simpel: je neemt één of meerdere kookboeken mee waar je op uitgekeken bent en je ruilt deze met een boek of boeken uit de uit de grote kast vol met oude en nieuwe kookboeken.

Je kunt ook deelnemen aan workshops van de kookboekauteurs Joke Boon, meneer Wateetons en anderen. Daarnaast zijn er signeersessies, demonstraties, proeverijen en hapjes en drankjes van onder andere Katies Cookies en Eef & Lien.

Uit de keuken van Levine is er die dag ook bij! Ik ben die dag tussen 12.00 en 17.00 uur te vinden in de kookstudio op de 2e etage waar ik verschillende broodjes en andere lekkernijen ga bakken.

Noteer 12 november alvast in je agenda en kom proeven, ruil je boek(en), laat je kookboek signeren en/of ontfutsel kookgeheimen!

Levine

Over Levine

Levine houdt van eten, koken en bakken en schrijft over haar avonturen in de keuken het weblog Uit de keuken van Levine en ook via haar Facebookpagina kun je lezen wat ze in haar keuken aan het doen is. Haar grote passie is het bakken van brood. Levine geeft regelmatig workshops brood bakken.

Mijn website
Bekijk alle posts